Aura-clairvoyance for børn og voksne

Home / Aura-clairvoyance for børn og voksne

auraAura Clairvoyance

Sidder du fast i dit liv?

Din aura fortæller om dig og dine muligheder, for at ændre og forbedre.
Giv dig selv en speciel gave og bestil tid nu.

Din aura er helt unik, ingen andre har en aura som den. Den er et billede af dig og dit liv i farver. Når jeg ser ind i din aura og tegner farverne deri på papir, fortælles din historie, hvordan du er, hvilke følelser, tanker og forestillinger du har om dig selv og andre. Du bliver bevidst om hvordan du kan bruge dine styrker og kompetencer til at hjælpe dig selv, og det i dit liv, du ikke synes om. Du får større klarhed, forståelse og indsigt samt mere tilfredshed og livsglæde.

Pris: 500,-

– også for børn

Dine børn har også en aura og den fortæller på samme måde om hvordan det er at være dit barn. Ønsker du at forstå dit barn bedre, at få bedre mulighed for at kunne hjælpe det? En clairvoyant aurategning hjælper dig til at forstå, hvad der foregår i barnet, samt vejleder dig i at sikre og støtte det til den mest harmoniske opvækst. Det er også en hjælp til børnene, der bliver opmærksom på hvordan de selv påvirker deres forhold til andre og derefter af sig selv ændrer adfærd.

Pris (0-12 år) 350,-

 

Telefon – Clairvoyance

Ring til mig, og hvis jeg lige har 10 minutter, kan du kan spørge mig om et enkelt tema du har brug for at få lidt hjælp til. Jeg går ikke ind i fremtiden, men kigger på hvad du har brug for her og nu.
Mobilpay 200 kr