Tale med dyr

Home / Tale med dyr

Vil du vide hvad dit kæledyr ’tænker’ ?

Spørg mig! Jeg kan nemlig ’tale’ med dyr.

Vil du gerne Forstå dit kæledyr bedre? Kende årsagen til og få ændret en uønsket adfærd. Lad mig tale med dit dyr, så det kan fortælle om hvordan det har det, om det har smerter eller andre problemer. Få også min ’diagnose’ inden dyrlægebesøget og let dyrlægens arbejde. Se eksemplerne herunder.

Jeg har blot brug for at vide hvilken slags dyr, dets navn og alder samt hvad problemet er. Og at dit kæledyr vil tale med mig, det har jo ret til at sige nej!

Det koster 200,-. Og er gratis hvis jeg ikke får kontakt.

Har du hund, kat, hest, fugl eller andre dyr? Så har du også brug for at kunne heale! Læs hvorfor.

Mange har oplevet kæledyrs behov for og nydelse af healing. Ligesom vi mennesker bliver dyr syge eller giver udtryk for ikke at have det godt. Dyrene er gode til at klare sig alligevel, selv om de har det dårligt. Men hvorfor ikke hjælpe dem til at få det bedre?

Du kan selv lære at heale dit dyr. Meld dig til et kursus og lær hvordan.

Du får et helt uundværligt redskab, du altid kan bruge til dit yndlingsdyr, – og som sidegevinst til dig selv og andre, hvis du har lyst. Læs mere under ’Lær Reikihealing’

Herunder kan du læse et lille udpluk af mine oplevelser med dyr, der har haft glæde af lidt ’tankesamtale’ og healing:

Hund med lyst til usædvanlig leg:

Savner min hund noget, spurgte Joan. Da Nanok blev spurgt gav den et billede som svar: Den sprang op og bed efter nogle bolde der hoppede rundt i luften. D.v.s. jeg troede fejlagtigt at det var bolde. Men Joan vidste bedre. Hun hentede 5 balloner, pustede dem op, og Nanok gjorde netop det den havde vist mig: sprang op og bed efter ballonen indtil den knaldede med et brag. Glad logrende stod den og ventede på den næste.

Kat, der gjorde i mors seng:

En forholdsvis ung hunkat havde gjort sig til vane at gøre både stort og småt i ejerens seng. Truslen lød på, at hvis den ikke holdt op, ville den blive aflivet. Healeren sendte fjerndistancehealing til katten og fortalte den i sine tanker, at det var forbundet med livsfare at gøre i mors seng! Katten ophørte straks og lever stadig.

Fugl der blev klemt i en dør:

Tobias’s papegøje Findum levede sit eget frie liv i hans værelse med hang til udflugter i resten af huset. En dag kom den i klemme i døren, da Tobias lynhurtigt prøvede at lukke den for at undgå fuglens hærgen gennem moderens dagligstue. Heldigvis kunne moderen heale og sad med det halvdøde kræ i sine hænder omkring 2 timer, indtil den kom til bevidsthed igen. Findum reddede livet og slap med et par forstuvede ben.

Aggressiv hund:

Torben kom på kursus i healing med en stor forbinding om sin ene storetå. Hans kones terrier havde bidt ham. Den var i det hele taget meget aggressiv overfor Torben. Men allerede da han kom hjem sent efter den første kursusaften, ændrede hunden helt adfærd. Den kom som sædvanlig farende med hele gebisset parat, stoppede brat lige foran Torben, begyndte at logre og slikke ham på benene, prøvede næsten at kravle op i hans bukseben. Siden den dag har hunden elsket Torben og tilbringer så meget tid som muligt på hans skød.

Hund med gigt:

En kvinde lærte at heale og gik straks i gang med familiens gamle labrador. Hunden elskede det og insisterede at ligge på skødet mens den blev behandlet! Healingen fik den til at slappe så meget af at den langsomt gled længere og længere ned af skød og sofa, så den næsten landede på gulvet. Healingen lindrede dens smerter så meget at den igen kunne gå tur. Den levede yderligere 2 år mere og med meget mere livskvalitet end før den fik healing.

Hest med ondt i maven:

Hanne og hendes voksne datter Else har heste. Elses hest får tit ondt i maven, ofte sent om aftenen. Sædvanligvis koster det et dyrlægebesøg. Hanne lærte at heale og næste gang hesten fik mavepine healede hun den ca 1½ time, så var mavepinen væk og hesten var helt frisk igen. Dette skete flere gange, så til sidst var Else nødt til at lære selv at heale, eftersom hendes hest foretrak moderen frem for hende selv.