Reiki, Hawaio Takatas’s historie

Home / Reiki, Hawaio Takatas’s historie

bogLad dig føre ind i en verden af helbredelsesmirakler. Hawayo Takata fortæller i denne vidunderlige bog om Reiki, den mest udbredte healingsform. En sand perle af inspiration.

Bogen *Hawayo Takatas historie* er en sand perle for alle. Både dem, der i forvejen kender og elsker Reiki, men endnu mere for dem der ønsker at vide om Reiki og hvad man kan opnå ved at bruge den.

Hawayo Takata, den første vestlige udøver af Reiki, blev i slutningen af 1930’erne behandlet med Reiki og opnåede fuld helbredelse for sine livstruende sygdomme.

Hun lærte selv at heale med Reiki og gennem mere end 40 år rejste hun rundt i USA og Canada for at behandle og undervise i Reikihealing, som nu er den mest kendte healingsform i hele verden.

Med sine mange historier inspirerer og opmuntrer bogen, så man selv får lyst til at lære at heale og bruge evnen til at påvirke små og store problemer, såvel fysisk som psykisk. Reiki gør hverdagen lettere, gør os mere kreative og iderige, giver mere klarhed og forståelse. Man får tillid til, at det lader sig gøre.

Hawayo Takata gjorde det, vi kan gøre det! Blot ved at heale som hun gjorde.

Oversat af Reikimestrene Anny Petersen og Larluna Teresa Munch

Nyt oplag jan 2015: Pris 100,- kr Porto 30.-