Historier og resultater

Home / Historier og resultater

Herunder kan du læse om nogle af de fantastiske oplevelser elever og klienter har haft med Reiki, Clairvoyance, healing af dyr og andet.

Om Reiki:

Inge Jørgensen:

Nu kan historien fortælles!
Den er ikke slut, for de lever begge, om end ikke i allerbedste velgående, men de har det godt, og deres liv er bestemt ikke slut, selvom lægerne for begges vedkommende ikke troede, de ville overleve.
T. var uheldig og faldt ned af en trappe i påsken 2006. Han pådrog sig et brud i nakken, samt et kraniebrud. Han blev overført til Odense Universitetshospital, hvor han lå i coma i respirator i ca. 1 uge. Han blev ikke givet nogen chancer for overlevelse. Da T. var min svigerindes kæreste i mere end 10 år, fik jeg hurtigt besked, og samtidig med, at jeg fjernhealede, bad jeg Krisehjælpen om at heale med. Ligeledes bad jeg om hjælp til min svigerinde, G., som var i chok over det skete.
Efter ca. en uge prøvede man at vække T., og det var positivt, han kunne røre sig lidt og reagerede med øjensignaler. G. havde det også bedre, selvom hun ikke fik nogen hjælp udover nogle venners.
Efter ca. 1 md. befinder T. sig på Vejle sygehus, som han er blevet overført til via Århus Hospital. Han kommer op i en kørestol, det går fremad, men han kan ikke spise selv, får sondemad og har stadig intet sprog. På dette tidspunkt er G. så uheldig at falde og slå sin svage ryg alvorligt. Jeg beder om krisehjælp til dem begge igen.
Efter ca. 1 uge går det dem begge bedre. G. er indlagt på Horsens sygehus, hvor man har konstateret, at hendes ryg ikke er alvorligt skadet, men man har fundet et lille mavesår, som hun bliver behandlet for. T. bliver via Horsens Sygehus overført til genoptræningscentret i Hammel, hvor han snart ser TV og begynder at kunne tale! Herefter går det jævnt fremad med ham.
G. bliver så rask i juni måned, at hun bliver udskrevet til sin lejlighed, som er af den gamle type, så hun må have en masse hjemmehjælp for at klare sig. Man beslutter at søge en beskyttet bolig til hende, som hun kan flytte ind i d. 1-8-06. Flytningen tager meget hårdt på G., så hun bliver syg, og de første dage i hendes nye lejlighed tilbringer hun i sengen uden at tage næring til sig. Efter nogle dage finder T.’s søster hende nærmest bevidstløs og får hende indlagt. Hun er konfus, og man finder væske i hendes lunger og bughule. Jeg beder om krisehjælp til hende.
Efter en uge, hvor hun bliver drænet for væske, har hun også fået væske i hovedet. Jeg beder om mere krisehjælp. G. bliver så dårlig og har organsvigt, at hun overføres til intensiv og bliver lagt i respirator. Vi rejser til Horsens, taler med lægerne, som ikke levner hende nogen chancer for at overleve, og beder os tage stilling til, om genoplivning skal forsøges, hvis hun får hjertestop. De har fundet et megahøjt blodsukker på 79!, så de er i tvivl om, hun kan få et liv, hvis hun overlever, da hjernen nærmest er lagt i sukkerbad. Vi siger nej. Ingen genoplivning. Man holder hende i coma weekenden over og forsøger så at vække hende mandag, og det er positivt ud over alle grænser! Alle organer fungerer perfekt, blodsukkeret er under kontrol med insulin. Hun er helt normal bortset fra nogle huller i hukommelsen, som efterhånden bliver fyldt ud igen.
Efter en uges tid bliver hun udskrevet med hjemmehjælp 3-4 gange i døgnet, og skal nu til at lære at leve med diabetes. Det lykkes fint, hun tager selv sin insulin og efter en måneds tid, kan hun nøjes med hjemmehjælp til rengøring 1 gang ugentlig.
Desværre hindrer T.’s familie G. i at se ham. Hun kæmper en fortvivlet kamp, men giver til sidst op og prøver at skabe sig et nyt liv. T. bliver i sommeren 2007 udskrevet til sin lejlighed med passende hjemmehjælp. Han har stadig hjerneskade og et dræn indlagt fast i kraniet. Han forstår ikke, hvorfor han ikke kan få kontakt til G., og ingen hjælper ham.
En dag for ca 1md. siden træffer G. og T. imidlertid hinanden på en café i Horsens. De er nu sammen igen, så tit det kan lade sig gøre p.g.a. deres respektive helbred.

Leila

Jeg vil gerne sende dig en kæmpe stor tak for et super godt Reiki 1 kursus her i weekenden. Det er den mest fantastiske guddommelige gave jeg nogensinde har fået – hvor er det bare dejligt! Som jeg nævnte på kurset har man bare lyst til at gå ud og redde hele verden og fortælle alle om hvor fantastisk det er.
Jeg har brugt healingen meget siden i søndags og det er bare dejligt.
Ville bare sige endnu en gang tak for den fantastiske gave jeg har fået – Reiki 1, og glæder mig meget til jeg kan tage Reiki 2.

Maria

Det er som om at mine hænder efter Reiki II kurset giver kraftigere healing, selv nu hvor jeg sidder og skriver denne email kan jeg mærke at healingen strømmer ud. Det giver endda små stød ind imellem. Det er som om at Reiki selv ved hvornår den skal gives.

Pernille

Hold da op hvor er jeg meget glad for at min datter deltog i Reiki 2 kurset.
Jeg tror ikke, at hun selv kan se at der er sket en forandring. Men måske vil hun kunne indrømme om noget tid at hun godt kan se, at hun på en eller anden forunderlig måde er blevet lidt mere ansvarlig. Klart meget bedre til at planlægge sin tid og vist også en anelse bedre til at være ærlig overfor sig selv. Forstået på den måde, at hun ikke lige så let som tidligere lader veninder styre hendes valgprocesser. Sagt med andre ord, hun har fundet overskud til at gå ind i konflikter. Stort!
Hvorvidt hun kommer til at bruge Reiki´en på andre, ved jeg ikke. Dog har jeg hørt fra tidligere at hun tænker Reiki når hun har hænder på en kærestes arm eller ben. Så hun er bestemt bevidst om værdien.
At det så lige er hendes mor der er gladest for og du først hører et kæmpe: TAK fra, hænger simpelthen sammen med at hun er 16 år og alle mulige andre steder i sit hoved.

Dorte

Først stor tak for en uforglemmelig weekend. Ja, som du jo så, blev jeg meget berørt af kurset. Som jeg bedst beskriver det så har jeg det, som jeg tror en homoseksuel har det når de erkender noget de længe inderst inde har vidst. Det næste skridt er så at “springe ud”…
Jeg føler jeg går rundt i en boble, en dejlig tryg en, men også ret isoleret. Jeg føler mig på en gang som den jeg altid har været, og samtidig totalt forandret…. føler at alle må kunne se at jeg ser anderledes ud el. lign., men alt det fysiske er jo som vanligt.
Alt i alt så har jeg det godt, men jeg er rystet i min “grundvold”. Er så spændt på hvad fremtiden bringer mig, men samtidig nervøs for at det gode og smukke jeg nu har mærket, og den indre ro det har givet mig, skal blive taget fra mig. Jeg er i modsætningernes følelsesregister lige for tiden… mit keyword er at jeg skal opnå balance. Balance på alle plan.
Kære Anny, jeg ser dig ofte for mig, imitere bonden der fik de 21 sten i hovedet, og kommer til at smile. Du er et utroligt hjerteligt menneske. Tak for det. Glæder mig meget til vi ses igen til Reiki 2.

Om Dyr

Hund med lyst til usædvanlig leg:

Savner min hund noget, spurgte Joan. Da Nanok blev spurgt gav den et billede som svar: Den sprang op og bed efter nogle bolde der hoppede rundt i luften. D.v.s. jeg troede fejlagtigt at det var bolde. Men Joan vidste bedre. Hun hentede 5 balloner, pustede dem op, og Nanok gjorde netop det den havde vist mig: sprang op og bed efter ballonen indtil den knaldede med et brag. Glad logrende stod den og ventede på den næste.

Kat, der gjorde i mors seng:

En forholdsvis ung hunkat havde gjort sig til vane at gøre både stort og småt i ejerens seng. Truslen lød på, at hvis den ikke holdt op, ville den blive aflivet. Healeren sendte fjerndistancehealing til katten og fortalte den i sine tanker, at det var forbundet med livsfare at gøre i mors seng! Katten ophørte straks og lever stadig.

Fugl der blev klemt i en dør:

Tobias’s papegøje Findum levede sit eget frie liv i hans værelse med hang til udflugter i resten af huset. En dag kom den i klemme i døren, da Tobias lynhurtigt prøvede at lukke den for at undgå fuglens hærgen gennem moderens dagligstue. Heldigvis kunne moderen heale og sad med det halvdøde kræ i sine hænder omkring 2 timer, indtil den kom til bevidsthed igen. Findum reddede livet og slap med et par forstuvede ben.

Aggressiv hund:

Torben kom på kursus i healing med en stor forbinding om sin ene storetå. Hans kones terrier havde bidt ham. Den var i det hele taget meget aggressiv overfor Torben. Men allerede da han kom hjem sent efter den første kursusaften, ændrede hunden helt adfærd. Den kom som sædvanlig farende med hele gebisset parat, stoppede brat lige foran Torben, begyndte at logre og slikke ham på benene, prøvede næsten at kravle op i hans bukseben. Siden den dag har hunden elsket Torben og tilbringer så meget tid som muligt på hans skød.

Hund med gigt:

En kvinde lærte at heale og gik straks i gang med familiens gamle labrador. Hunden elskede det og insisterede at ligge på skødet mens den blev behandlet! Healingen fik den til at slappe så meget af at den langsomt gled længere og længere ned af skød og sofa, så den næsten landede på gulvet. Healingen lindrede dens smerter så meget at den igen kunne gå tur. Den levede yderligere 2 år mere og med meget mere livskvalitet end før den fik healing.

Hest med ondt i maven:

Hanne og hendes voksne datter Else har heste. Elses hest får tit ondt i maven, ofte sent om aftenen. Sædvanligvis koster det et dyrlægebesøg. Hanne lærte at heale og næste gang hesten fik mavepine healede hun den ca 1½ time, så var mavepinen væk og hesten var helt frisk igen. Dette skete flere gange, så til sidst var Else nødt til at lære selv at heale, eftersom hendes hest foretrak moderen frem for hende selv.

Jette deltog på et Clairvoyance kursus

En stor hilsen fra Malmö med et endnu större varmt tak for et par herlige dage. Det tog jo nogle dage at fordöje alle indtryk og alt vi var med om. Og jeg ser virkelig frem til at vi skal träffes näste gang. Jeg har nogle helt fantastiske oplevelser efterhånden. Mine närmeste venner ringer når de har problem med noget; f eks vad er der i vejen med hästen xx – ja så kan jeg sige det lige med det samme, den har gigt og vil vile et stykke tid. Vad fejler katten xx det er noget nedenfor knäene, den har svamp i födderne. Vad er der i vejen med hunden xx det er endetarmen, den har enten arväv i endetarmen eller også er det en knude, osv, osv og det gälder både mennesker og dyr. Jeg synes det er helt fantastisk, tänk at få väre en kanal og kunne hjälpe mennesker og dyr. For ikke at tale om den dag vi kommer så langt at lägerne har en bisidder som direkte kan se hvor patientens problem sidder. Sikke en masse undersögelser og röntgen som kan spares. Og jeg kan også se om det er tumörer eller noget ofarligt.

Elever fortæller om hvordan de har brugt Reiki:

Ejner Hyldgaard:

Dame i Rullestol
Jeg mødte en dame på 73 år i 2005 som sad i rullestol og ikke havde gået i 40 år. Hun fortalte mig, at hun havde prøvet alt og at lægerne på hospitalet kunne ikke finde ud af, hvad der var galt. Jeg spurgte om hun var interesseret i, at jeg prøvede at heale hende. Det var hun.
Efter nogle måneder kunne hun rejse sig og gå lidt. I dag går hun rundt i stuen og på græsplænen alene, hun går med rollator 1,2 km. for at handler ind, – og som hun siger: det er et helt nyt liv.

Ejner: Slidgigt

Der kom en nabo til mig og spurte, om jeg kunne hjælpe hendes veninde. Jeg ville godt tale med hende først. Så hun kom ud til mig og fortalte, at hun havde været på hospitalet og fået at vide, at hun havde slidgigt i knæene og der kun var operation tilbage, hvis de skulle hjælpe.
Imens jeg sad og talte med hende, begyndte det at mudre i det ene knæ. Vi blev enige om nogle behandlinger. Efter et par gange var smerter og hævelse væk. Hun passer i dag sit arbejde fuldtid i forretning og bærer indkøbsposer op på 2. sal, når hun har handlet. Det sker når der har været travlt på arbejde, at hun har ondt når hun kommer hjem. Så ringer hun til mig og jeg fjernhealer hende. Hun kan straks mærke at smerterne forsvinder og hun er frisk igen og kan passe sit arbejde.

Winnie:

Skulderproblemer efter fald med cykel
En 57 årrig kvinde væltede med sin cykel og slog hoved og skuldre.
Hun har gennem årene fået fysioterapi, smertebehandling på smerteklinik og hos egen læge. Hun er blevet opereret 3 gange i skuldrene uden den store effekt. Den 4. operation var planlagt til maj 06. Efter 14 dages massiv healing i marts er der nu fuld bevægelighed i skuldre, så operationen blev droppet.

Angstanfald

16 årig dreng der i årevis har lidt af voldsomme angstfald social fobi og hovedpine. Han tilbragte det meste af sin tid i sengen uden kontakt med omverdenen, fik sine lektier overbragt enten via pc eller af kammeraterne.
Drengen siden november 2005 fået fjernhealing hver 3.- 4. dag og bestrider nu et job som flaskedreng, skal begynde på gymnasiet her efter sommerferien, har fået en kæreste, og kan deltage i familiefester og kammeraternes fester. Hvis fjernhealingerne standser, ligger han i sin seng igen i løbet af kort tid

Sanseintegrationsproblemer

Pige på 5 år med kraftige sanseintegrationsproblemer og en formodet læsion i hjernestammet. Alle 5 sanser (se, høre, føle, smage, lugte) er hypersensitive. Pigen har aldrig kunnet klare at deltage nogen former for socialt samvær, i perioder ikke engang med familien. Hendes søskende kunne ikke have venner med hjem, da støjen fra deres leg var for meget. Offentlige transportmidler var udelukket pga af lugte og berøring m.m..
Intens healing gennem ¾ år betyder, at hun nu kan være i børnehave 2-3 timer dagligt på en handicapplads i en lille institution. Hun kan være sammen med familien og deres venner, deltage i musikterapi i en lille gruppe og gå til svømning sammen med andre børn på småbørnscenteret.
Alt i alt må pigen siges i dag at have en tålelig tilværelse, hun ved godt hun er “anderledes” men er et meget mere harmonisk barn med muligheder der ikke eksisterede før. Hun forlanger selv healing, når hun har behov.

Prøvebehandlinger på messer

Karl

Jeg var jo så heldig at få en gratis behandling på Sundhedsmessen for min meget dårlige ryg – og har ikke haft noget med ryggen siden.
HELT FANTASTISK.

Trine

Tak for den dejlige healing jeg fik af Jer på messen, jeg var helt fortumlet bagefter og kunne næsten ikke arbejde på standen 😉
Jeg tænker stadig på den blå prins der stod bag dig imens du healede, han var rigtig flot, i koboltblå silke og med en stor ædelsten forrest på sin turban.
Der stod også skikkelser bag alle de andre der sad rundt om briksen, dem kunne jeg bare ikke se så klart som din guide.