Om mig selv

Home / Om mig selv

2194075_origReiki kom ind i mit liv i slutningen af 1987 og jeg blev dybt betaget af den enkle og smukke måde, det var at mærke og bruge denne dejlige energi.

De følgende år fulgte jeg både en 2-årig uddannelse på Den Danske Healerskole, var i fortløbende terapi samt deltog i utallige andre kurser, inden jeg i 1990 blev uddannet Reikimester.

Gennem de sidste 26 år har jeg opnået stor erfaring i at tilrettelægge undervisningen så den tilgodeser og støtter den enkelte elevs personlige udviklingsforløb.

Mit liv og mine kurser er fyldt med humor, tryghed og intens interesse, da det altid er en fornøjelse at se, hvor megen positiv forandring og glæde der skabes hos mennesker der bruger disse redskaber målrettet og bevidst.

Reiki har også ført mig til flere andre lande, hvor jeg med stor succes har undervist i Reiki og benyttet Aura-Clairvoyance bl.a. Grønland, Rusland, Holland, Caribien og Nepal hvor Reiki er ligeså værdsat og eftertragtet som her

Reiki er en kilde til dyb indre glæde og vil også bringe lyset ind i dit hjerte.

 

Min Reiki-linie:

 

Medlem af The Reiki Alliance

Som medlem af The Reiki Alliance, den internationale Reikimester-forening, følger jeg de gældende retnings-linier for den oprindelige form, der sikrer en kvalificeret og ansvarlig undervisning. Gennemn alle årene har jeg været aktiv i foreningen og de sidste 4 år som coordinator for teamet, der optager nye medlemmer.

 

Medlem af Healer-Ringen

Siden foreningens stiftelse i 1988 har jeg været medlem af Healer-Ringen, den danske forening for healere. En del af årene har jeg også siddet i bestyrelsen og været formand i 5 år. Som formand var jeg med til at sikre at foreningen blev RAB godkendt af Sundhedsstyrelsen.

 

Mit CV

Oprindelig uddannet børneforsorgspædagog og været aktiv pædagog / stedfortræder/ støttepædagog samt tillidsrepræsentant og samarbejdsudvalgsmedlem med deltagelse i adskillige pædagogiske/ psykologiske kurser

 

Reiki1 i 1987 – Reiki 2 i 1988

Uddannet Reikimester i 1990.

Medlem af The Reiki Alliance og aktiv som foreningens Medlemskabs-Team Coordinator.

Deltaget i næsten alle årlige conferencer rundt om i verden siden 1990

Gennemgået 2-årig terapeut uddannelse på Den Danske Healerskole i Odense 1989 -91

Underviser i Reiki, selvudvikling og clairvoyance, holder foredrag mv i hele landet samt i Grønland, Holland, Moskva, Caribien og Nepal

Medlem af Healer-Ringen 1988 – 2016, heraf bestyrelsesmedlem 11 år og 5 år som formand

Deltaget på alternative messer i hele landet samt været arrangør af Helhed og Helse i Helsingør 1998-2003

Deltaget i div. tv programmer og radiokanaler:

Synnøves: tegnet aura på Jens Jørgen Thorsen

Chilli Churell: Mødet med det ukendte

Eleva2eren: Healet og fjernet Den grå dame i Ålborg

Familiekanalen: Månedlig direkte clairvoyance telefonprogram

2013-15-16

Opdatering af min Reiki-uddannelse hos Phyllis Lei Furumoto og Paul Mitchel