Foredrag

Home / Foredrag

Foredrag i Selskabet for Psykisk Forskning, Hellerupvej 24, 1. sal (der er elevator) d. 7 november 2019 kl. 19.00

AT VÆRE CLAIRVOYANT ER HELT NORMALT
Mange tror, at det at være clairvoyant, er noget særligt, men i virkeligheden er det helt normalt. Vi kalder det bare at bruge vores intuition. Og det er jo ikke noget særligt. Det gør vi jo alle!
Når intuitionen ikke kun er noget, der dukker spontant op, men udvikler sig til at blive noget, man kan bruge, når der er behov, ja så bliver det til en clairvoyant evne. Mit foredrag handler om det at være clairvoyant og lidt om, hvordan man kan træne denne evne.
Jeg vil give eksempler på, hvordan jeg bruger min clairvoyante evne ikke mindst til clairvoyant rådgivning til børn og voksne, men også til bl.a. at tale med dyr, til udrensning af dårlige energier, hjælpe fortabte sjæle og meget mere.
Alle deltagerne får hver en lille personlig clairvoyance, der sikkert bringer smilet frem, og undervejs vil der være mulighed for at spørge mig om dit dyr, din bolig eller andet.
Entré for ikke-medlemmer er 125 kr. Medlemmer af selskabet har gratis adgang til alle foreningens foredrag (parapsykologi.dk)

Foredrag afholdes overalt i landet, emner kan f.eks være:
Reikihealing: Hvad er Reikihealing, hvad kan det bruges til, hvordan lærer man det. Prøvebehandlinger og små skove øvelser i at skelne om noget har modtaget healing eller ikke.

Aura-clairvoyance: Har alle en aura og hvorfor. Hvad er alle de farver der for. Prøve clairvoyance for deltagerne

Hvordan taler man med dyr: Kan dyr tale, kan de huske, har de følelser. Forstå dit kæledyrs adfærd. Samtale med deltagernes dyr (som ikke skal medbringes).

Hus-rens: Hvad man kan støde på i gamle og nye huse. Historier og oplevelser fra mange års hus-rens. Har dit hus et problem, fortæl mig adressen og jeg fortæller om det, – og renser det.